View Single Post
Old 05-01-2005, 09:52 PM   #27
dlukace
Member

ha ha ha...za?to katastrofa? od tako velike firme se ne o?ekuje samo najgore zar ne? ?to se mene ti?e logic je pro?ao jako lo?e zbog udru?ivanja s apple-om zato jer se sve svodi samo na software podr?ku.a ?to yamaha ima za ponuditi-ama ba? sve! jedna je od najve?ih ako ne i najve?a firma koja je napravila najzanimljivije instrumente na tr?i?tu(a la citroen u autoindustriji ili ?)npr cs80,gx1,fs1r,vl serije,dx7 i ostalo...i za?to kukate oko yamahinog hardware-a? 01x je samo po?etak,ostalo mora da ide nabolje.sw1000xg i dsp factory su bile godinama favorizirane od strane profesionalaca ,a i od novinara raznih ?asopisa i to ne bez razloga.yamaha je po meni najbolji izbor za steinberg jer ima ogroman potencijal.pa i danas kad kupimo logic ili cubase mnogi od nas tra?e hard kontrolu u obliku mackia ili focusrite-a itd...a za?to kad mo?emo imati perfektno tuniran muzi?ki sistem.a ?to je s famoznim yamahinim sequencerima-sada bi tu mogao svu soft podr?ku podr?ati steinberg i mnogima bi bila lak?a integracija hardvera i softvera.suradnja s tc ili nekime drugime mo?e i dalje opstati u istom ili drugom obliku.
u budu?nosti,mislim da ?e ve?ina vas promijeniti mi?ljenje u vezi ovoga jer ?e ova suradnja dovesti do sni?avanja cijene pro tools sistema i veliki prelazak na yamaha/cubase sistem(1.cubase+01x i skuplji nuendo+2 generacija mlana ure?aja+dsp podr?ka! ili sve ovo u raznim kombinacijama).moje mi?ljenje je da ?e ovaj potez u dogledno vrijeme izmamiti osmijeh na na?im licima.
zhazhamingfarmerswife
dlukace is offline   Reply With Quote