Quote:
Originally Posted by clusterchord
SANDROB: za stereo snimanje klasicnih klapa, zbora itd gdje zelis sve cisto i linearno - svjetski standard za to je Millenia HV3. nema greske. svi to redovito preporucaju cim je 'akustika' i cisti zvuk u igri. (Imam ga u STT1, i zvuci fantasticno u 90% slucajeva - na lead, na pratece itd)
Onda AEA84 'Ribbon' mikrofoni. oni daju extra finocu i detalj, kao niti jedan mali kondenzarorac - u pravilu zvuce 'tvrdje' i 'ostrije'. mislit ces da si otisao u raj.. 8). Vani snimaju zborove i okrestre s ribbonima naveliko. sad su dozivjeli preoporod , inace su se rabili davnih 50-tih i 60-tih. Takodjer su odlicni za bubanj overhead-e i tako dalje..
U svakom slucaju nebi preporucio C451, ako mora SDC onda barem KM184. mislim, ima i drugih opcija za OH i zborove, ali spadaju, kosto Oggy rece, u 'ferrari' klasu.. (Schoepps i tako dalje) ili se koristi vise kanala od dva, itd
U svakom slucaju , export cijena je 1500? za HV3 (2 ch.), a to je znacajno jeftinije od AD2022. A sto se preporuka i 'korisnika' tice, ima ih 10 na 1 za Milleniu - nemora znacit nista, ali nije lose znati..
u svakom slucaju ostalo bi ti vise love za stereo mikrofone 
|
u jebate
hvala ti na ovemu inputu 8)
ja san se uhiti avalona ko pijan plota, :oops: iako ti nisi jedini sto mi predlaze millenniu.
mislin da cu morat resetirat mozak.
nego, molin te pojasni mi koji je to AEA84? trazin na googleta, ali ne nalazin skoro nista.

imas kaki link? izgleda da bi sa njim (i sa hv-3) zauvik rijesi snimanje klapa?
mislis li da bi AEA84 bio rjesenje i za akusticne gitare ili ipak neki sdcm?
kad kazes da nebi preporuci c451, jesi misli na snimanje klape ili opcenito (akusticna gitara mi je najbitnija) mislis da je KM184 bolji izbor?