View Single Post
Old 28-12-2004, 07:34 AM   #2
STUDIOTON
Ivan Lekic

STUDIOTON's Avatar

@ Prva ideja ..

- To sto hoces ne postoji u amdinistraciji foruma , svako i jeste moderator ali svoj posta odnosno onoga sto je napisao , ali da budes moderator celog posta je nemoguce , moguce je ali da PHBB napravi neki novi forum sa tom mogucnoscu ali mislim da oni ne misle da je to dobro i zato nista od toga .. Napisati jednu takvu skriptu je cetava nauka , tesko da bi neko za sebe mogao da napravi to odnosno da prepravi PHBB forum .. veoma komplikovano i ne verujem da bi se neko upustao zbog toga a i ne mislim da je to dobro . Recimo Pera Peric mi se ne svidja sta je napisao jer nije moj istomisljenik i ja cu sada da ga obrisem :roll: , veoma losa ideja

@ Druga ,treca, cetvrta ideja

I to mislim da je dosta lose resenje , kada bi tako bilo onda bi bilo na desetine foruma koji su ipak bezvredni , treba se napraviti sto manje foruma a da obuhvataju kompletan DAW i problematiku ...

Zato postoji opcija SEARCH gde mozes pretraziti kompletan forum u slucaju da ne mozes naci ono sto ti odgovara , kada bi se za sve napravio forum radi lakseg snalazenja onda bi bio kilometarski i veoma nepregledan