Hi 8)
1. PRVA IDEJA:
Davno sam do?ao na ovu ideju, i dugo sam je ljubomorno ?uvao za sebe, jer sam planirao i sam otvoriti neki forum o filozofiji. Medjutim, sve je manje ?anse za to, pa ?u (imate tu ?ast) jedino vama re?i tu svoju ideju kao prvi predlog. Mislim da se radi o ne?emu, pomalo revolucionarnom, jer nije mi poznato da kod nas i u svijetu postoji tako ne?to. Naime, predla?em da se skripta podesi tako da osniva? novog topica bude ujedno i moderator (na tom topicu), zna?i da imao ovlasti da editira ili premje?ta postove, i sl. Svako bi moderator samo za topice koje je otvorio.
Osim ?to se tako rastere?uju oficijelni moderatori (koji svakako i dalje trebaju postojati), dobro je zbog same dinamike foruma, zatim, mnogo se lak?e kontroliraju i spre?avaju prepirke i nesporazumi (kao oni koje smo nedavno imali) a i zbog foruma?a... ?ini mi se da bi bilo interesantno. Mislim da se skripta mo?e tako podesiti bez mnogo problema. Ili grije?im?
?teta ?to nema replija, a be? me zanimalo i mi?ljenje foruma?a... Mislim da bi se mnogima svidjelo.
2. DRUGA IDEJA
je, rekao bih, takodjer dobra... da se otvori forum (koji bi se recimo zvao "KVAROVI," "ALARM", "POMO?" "HELP" ili "PUKLA ?ICA NA GITARI"...

I taj podforum bi bio posve?en kvarovima na instrumentima, nabavci dijelova za poja?ala, bubnjeve, ozvu?enja.... kvarovima na kompjuteru, sound kartama, zvu?nicima... jednostavno o svim mogu?im problemima koji mogu nastupiti u LIVE svirci ili studijskom radu. Takodjer, "kvarovi" na softveru... (kako izbje?i pucanje programa, plaginova i sl.) Tu bi ?ovjek mogao tra?iti savjet za bilo koji problem, vezano sa muzikom. Ovakvom klasifikacijom bi se sa?eo cjelokupan forum, jer su do sada sli?ne teme bile postirane na nekoliko razli?itih podforuma.
3. TERE?A IDEJA
jeste podforum "SKANDAL" . To mo?e biti interesantno, jer za takav bi podforum u ovo na?e haoti?no vrijeme svakako imalo materijala i previ?e. Tu bismo mogli saznati najnovije vijesti o tome da je Aca lukas ukrao najnoviji gr?ki ili turski hit, ili koji broj dresa nosi fudbaler "Obili?a" koji je uhva?en sa Cecom u krevetu,

ili koliko godina ima novi de?ko Majkla D?eksona, ili da se Elton D?on slikao u donjem ?enskom rublju... ili da je basista Pankrta uhva?en u ljubavnom zagrljaju sa ovcom.
4. ?ETVRTA IDEJA
Ne bi bilo lo?e imati i podforum "MUZI?KA ISTORIJA", gdje bismo mogli vidjeti one dobre stvari koje se polako zaboravljaju, kao npr. kako su izgledali prvi softveri na Atariju, ko je prvi uradio neki plagin i koji je to bio, ili da su prve reverb ma?ine zapravo bile obi?ne cisterne (tankovi) za vodu...
U zdravlje.