Thread: Apogee Mini ME
View Single Post
Old 28-12-2004, 01:35 AM   #33
clusterchord
mod?rateur analogue

clusterchord's Avatar

SANDROB: za stereo snimanje klasicnih klapa, zbora itd gdje zelis sve cisto i linearno - svjetski standard za to je Millenia HV3. nema greske. svi to redovito preporucaju cim je 'akustika' i cisti zvuk u igri. (Imam ga u STT1, i zvuci fantasticno u 90% slucajeva - na lead, na pratece itd)

Onda AEA84 'Ribbon' mikrofoni. oni daju extra finocu i detalj, kao niti jedan mali kondenzarorac - u pravilu zvuce 'tvrdje' i 'ostrije'. mislit ces da si otisao u raj.. 8). Vani snimaju zborove i okrestre s ribbonima naveliko. sad su dozivjeli preoporod , inace su se rabili davnih 50-tih i 60-tih. Takodjer su odlicni za bubanj overhead-e i tako dalje..

U svakom slucaju nebi preporucio C451, ako mora SDC onda barem KM184. mislim, ima i drugih opcija za OH i zborove, ali spadaju, kosto Oggy rece, u 'ferrari' klasu.. (Schoepps i tako dalje) ili se koristi vise kanala od dva, itd

U svakom slucaju , export cijena je 1500? za HV3 (2 ch.), a to je znacajno jeftinije od AD2022. A sto se preporuka i 'korisnika' tice, ima ih 10 na 1 za Milleniu - nemora znacit nista, ali nije lose znati..

u svakom slucaju ostalo bi ti vise love za stereo mikrofone

clusterchord is offline   Reply With Quote