View Single Post
Old 25-12-2004, 01:21 PM   #11
stanceyu
Junior Member

stanceyu's Avatar

Quote:
Originally Posted by Annihilator
Guitar Rig cu nabaviti lako,ali samo bih zeleo da znam da li ce me sluziti kako treba,pa se zato preventivno interesujem ali ako je Aplitube zaista bolje resenje onda mi se vise isplati da se malo pozabavim sa njim uz dodatnu opremu.
Ja bih ti savetovao da probas jos jedan plug-in koji se zove GuitarSuite VST i Free je. PRavili su ga neki studenti koliko sam skontao, ali za njega ti treba i neki emulator zvucnika, a i to ima jedan koji je OK takodje free, i dolazi u grupi pluginova koji se zovu MDA (to sto tebi treba je MDA combo). Uz guitar suite dobijes JCM900, Fender tween, boss ds-1, ibanez ts-9 i jos neke stvari. Ja sam probao i Amplitube i Guitar Rig, ali ni meni ni mojim gitaristima uopste nisu odgovarali. Guitar rig za taj neki hi-gain ima neku cudnu kompresiju, a amplitube stvarno ima problema sa sumom u odnosu na druge. Sa ovim guitar suitom se mora duze njakati da bi namestio ono sta ti treba, ali na kraju kada ga uporedim sa ostalima mi bude jos i najbolji. Ako ne mozes da ga nadjes na netu, javi se meni, pa ti ja mogu poslati. Nisu veliki, besplatni su, i trose jako malo procesora 8) .

Quote:
Originally Posted by Annihilator
Koliko kosta neki prosecni pre-amp i da li neko moze da mi kaze nesto preciznije(u smislu oznaka i sl.) u vezi sa tim pre-ampovima?Treba mi malo vise informacija o tome kako bih znao sto bolje da se raspitam i pretrazim internet.
Mislim da ti je jeftinije da uzmes DI box, sto u principu vecina proizvodjaca pluginova i savetuje...
stanceyu is offline   Reply With Quote