View Single Post
Old 24-12-2004, 05:33 PM   #10
Annihilator
Junior Member

Annihilator's Avatar

Guitar Rig cu nabaviti lako,ali samo bih zeleo da znam da li ce me sluziti kako treba,pa se zato preventivno interesujem ali ako je Aplitube zaista bolje resenje onda mi se vise isplati da se malo pozabavim sa njim uz dodatnu opremu.

Koliko sam razumeo,meni je sada potreban samo neki pre-amp?
Ali sada me kopka i taj Sans-amp.Da li RTAS moze da se koristi u Cubase SXu ili je upravo njegov nedostatak to sto nema tu mogucnost?

Koliko kosta neki prosecni pre-amp i da li neko moze da mi kaze nesto preciznije(u smislu oznaka i sl.) u vezi sa tim pre-ampovima?Treba mi malo vise informacija o tome kako bih znao sto bolje da se raspitam i pretrazim internet.
Jedan moj prijatelj ima neki mali pre amp koji koristi za mikrofon kojim snima vokale,pa me zanima moze li se to koristiti u te svrhe?Taj njegov je oko 50 evra.
I naravno,ako ste informisani,od velikog znacaja bi mi bilo i da znam cene tih sprava,jer nikada nisam imao prilike da koristim tako nesto.

Sto se PODa tice,jel to onaj Lion6 POD?Ima jedan moj prijatelj i to,ali on ga koristi u kombinaciji sa Marshallima,Ada pretpojacalom mikrofonima i cudima...on mi rece da kad se to ukljuci direktno u komp i nema neki zvuk,a opet s druge strane,vrlo mi je skupa sprava da bih ga koristio samo kao pre-amp,tako da mi se vise isplati da ipak uzmem neki od tih pre-ampova.
Annihilator is offline   Reply With Quote