Ma ako si spreman da das te pare, uzmi TLA PA 1 classic i miran si. To je klasa za sebe i ne mozes da se zeznes. Kod firmi kao sto su Apogee ili Avalon, u vecem delu platis ime, a dobijes u oba slucaja njihove najslabije modele(dok kod TLA dobijas njihov top-model). Realno, oni su sigurno losiji od ovoga sto ti preporucujem. Ako malo citas novine, videces da recimo Kipper (Stingov co-producer) i Coldplay u svojim studijima imaju bas TLA stolove u kojima su ovi preampi i ne da se ne zale, vec ih hvale. Poslusaj nesto, pa se uveri i sam. To da CW konvertori ne valjaju, bila bi mi poslednja zamerka kada je CW u pitanju, ili jos tacnije, ne bi uopste. Ako ti na snimak-snimak testu utvrdis slusno razliku izmedju CW i Pro tools (koji je jedini profi standard u digitalnoj "kompjuterskoj" produkciji), ja dajem glavu. Ja sam koristio CW i dosta toga sam snimio bas preko tih "losih" konvertora i bio sam jako zadovoljan (snimkom

). Ti imas "zver" medju CW kartama i ne treba da budes paranoican, bar ne po pitanju kvaliteta zvuka.
http://www.musicstorekoeln.de/englis...REC0000361-000