View Single Post
Old 20-12-2004, 01:52 AM   #57
Oggy
Moderator

Oggy's Avatar

Ja sam tek sad provalio da Goran ima avatar sa Peterom Gabrielom u onoj providnoj sferi. Kako sam bio odusevljen kada je prosle godine nastupio na San Remu. Totalno ludilo! Necu sebi oprostiti sto sam proletos propustio svirku u Pesti! Svaka cast Gorane!
Nema niti dileme niti govora o tome sta je bolje. Nikada jedan (dobar) ne moze biti bolji od njih nekoliko (isto dobrih). Kada imas OK ekipu sa kojom se nadopunjujes i u koje imas 100% poverenja, tad nemas nikakve prepreke u radu. Jos ako svako od njih radi svoj deo posla... Leleeee! Na zalost, situacija je takva da obicno uvek fali para, a i ljudi se tesko pronalaze. Tu sa ljudima ima jos jedan problem koji se zove sujeta. Nekada se na istom mestu zadese dva vrhunska sviraca, ali ne mogu jedan sa drugim i tacka. Tu nema nista od muzike, vec samo idiotsko nadigravanje. Opet, kada se sretnu dva malo manje dobra muzicara (ili ko sve vec) koji se nadopunjuju, postizu mnogo bolji rezultat od "zveri" koje se svadjaju. Ipak, do ovoga dodje ili ne dodje, a posao ne ceka, pa smo upravo iz tog razloga vecina nas upuceni sai na sebe.
Moj glas definitivno grupnom radu uz podrsku samostalnom radu, ako nema drugog nacina.
Oggy is offline   Reply With Quote