View Single Post
Old 19-12-2004, 07:20 PM   #52
kVu
Pro Member

kVu's Avatar

Quote:
Ali postoji tu jos jedna bitna stvar...kada pravim pesmu,ja u glavi imam sve,kompletnu pesmu do poslednjeg detalja,i reverb na dobosu,deonice bass-a,ton gitare..
]

Greshish, ovaj, greshish shilno shinak...

Dobar bubnjar ti moze unaprediti pesmu samo tako, bez obzira kako si je ti zamislio. Isto je i sa bass-om i sa svim. Kad radim svoje stvari, tj. realizujem svoje ideje, mnogo je lakse raditi u drustvu dobrih muzicara (i lepse) nego ici Goranovom logikom SZS, iliti NNZN (niko ne zna nista)... )

Ja sam imao tu srecu da sam radio sa nekim ljudima koji znaju mixing deo samo tako. Nemas pojma koliko sam samo naucio slusajuci ih i radeci po njihovom. 1 dan praxe vredi kao 100 dana ucenja teorije. Sto je najlepse, ti ljudi su me naucili "kako da slusam" sto mi je ustedelo mnoogo vremena samoukog experimentisanja.

Quote:
i najbolje funkcionisem kada sam sve radim,mislim da to nebi bilo to kada bi se jos ljudi umesalo u taj "proces"...
bi itekako... ali to radis tek kada napravis neku konturu cele stvari, demo ili kakogod...

p.s. ne provodim ja dnevno po minimum dva sata kod ortaka gitariste u garazi (gde inace vezbaju bendovi) tek tako... nisam ja dzabe rekao jos na pocetku rada ovog foruma da bi trebali nabaviti sto vise snimaka koncerata... ako vec neko mora da sve radi sam, onda je bolje da sto manje cita, a da sto vise slusa, sto bendove, sto druge ljude...
kVu is offline   Reply With Quote