Quote:
Originally Posted by Ivan
Sve je to lepo i svaka cast Vuckovicu i svima koji uspevaju ..
Samo nesto zaboravisljas!! Jel znas ti gde zivis? Nemoj misliti da smo svi"foliranti" i da ne znamo sta je dobro pa se orjentisemo na VST i softwer.. znas li ti da je prosecna plata nekog intelektualca 250 eura?? Koliko takvih plata treba nekome da bi kupio neki hardver .. a da posteno radis i zaradis mislim da bi i umro a ne bi imao da kupis Ameka
Zato svaka cast Vladu , Vuckovicu i celom timu studija "Barba" i znajte da svi mislimo na vas i da vas podrzavamo , samo nas nemojte bas toliko podcenjivati..
Quote:
Originally Posted by Goran
Kada cemo prekinuti vise tu tradiciju: jedan covjek=producent, aranzer, snimatelj, inzinjer itd.
|
Kako je krenulo , verovatno nikad 
|
?
Potpuno se slazem sa tobom. Ovim postom nikako nisam htio da potcijenim ili uvrijedim nekoga od ekipe sa foruma. Samo mislim da svi treba da idemo napred, i oni koji imaju i oni koji nemaju prilike da posjeduju nesto ili da budu zaposleni u nekoj ozbiljnijoj sredini za rad. Rado bih volio kada bi neki ljudi sa ovog foruma dosli u tako neku dobru poziciju, jer bi i meni kao muzicaru, i aranzerima i producentima bilo bolje i stvarala bi se mnogo bolja muzika sa sve manje kompromisa. Cisto sam glasno razmisljao a Deja sam naveo samo kao jedan lijep primjer svega toga, bez potrebe da ga nesto dizem u visine, jer je i on jedno govedo kao i svi mi! :P :P :P