View Single Post
Old 18-12-2004, 08:08 AM   #38
ANTISHA
Member

Quote:
Originally Posted by SandRob
Quote:
Originally Posted by ANTISHA
Nije istina Sandro glede cijene Martina, ali nije sad ?ak ni bitno.Naravno i ?ovjek je tu va?niji faktor. Taj Larivve je jo? opakiji instrument.
jebate, magud (na njega mislis) je ima martin dm - road series cca 950-1000?, a sad ima larive za kojega je nadoplati 400?.

to znan 100% jer san i ja misli da je skuplja gitara, pa san ga prije 3-4 dana zva i pita. naime, cucilo kupuje martina i ja san mu zeli napriporucit model kojega je ima mladen, jer san bio jako zadovoljan sa snimcima. cucilo mi je tvrdi da mladen ima dm i onda san zva mladena i on mi je to potvrdi.
jebate, i ja san se iznenadi da je to ustvari jedna od najjeftinijih martin gitara kojima cijene sezu i do perverznih 100000 (slovima: sto tisuca)?

bdv: cucilo kupuje martina. neznan tocno koji model, ali znan da je u rangu 3500?, znaci vise od 3 puta skupja od mladenove... samo sto mladen ima 100 puti skupje prste.
Nemoj da se ?u?ilo zaleti i kupi to negdi bezveze, jer cijene su vrlo problemati?ne a i roba je razli?ite kvalitete. U Hrvatskoj to ne?e dobit za te pare niti ?e dobit isti instrument, nego class b ili c.
Usput vidimo se za Bo?i?!