evo me online again!!!
posle nekoliko sati sklapanja rasklapanja pomeranja cele sobe (trebam li napomenuti da sam digao tepih i izneo ga da bih sto dogurao na sredinu sobe da bih mogao nesmetano izmenjati sve utichnice i produzhne i taj glupi ups ...
elem ... evo ga moj lame zakljuchak ... problema je bilo vishe ... najveci su otklonjeni jedan mali je ostao ... ali je zaista mali ...
izgleda da ako bilo shta stavim na razlichit napon (UPS!) od tannoya ... tannoy-i zuje ... to je bio uzrok velikog zujanja ups ... a taj problem mi nije ni na pamet pao a na kraju se ispostavilo da je bash to ... to je bio prvi i najveci problem tj najjache zujanje ...
posle se sve nastavilo po tom pravilu ... i kablovski modem koji u sebi ima ispravljach kada bih ga prikljuchio na mali komp ... monitori na velikom bi pocheli da zuje ... to reshih tako shto sam umesto na usb modem prikljuchio na mreznu kartu pa cu kupiti josh jednu da bih spojio i ovu dvojicu medjusobno ...
i taj mali problem je shto kad zabodem drugi kabl od kablovske u tv/fm karticu na malom kompu ... tannpoyi na velikom pochnu da zuje ... ali to i nije toliki problem tv ne gledam tako da taj kabl nisam ni prikljuchio ... sada nishta ne zuji ... ali nemam vishe ups ...
da li postoji neki ups koji ima i obichne utichnice na sebi? da mogu i tannoje da prikljuchim na njega i kompove i monitor i modem jel ako je ishta na drugacijem naponu od monitora oni zuje ... missim verovatno to postoji al koshta brda?
mrtav sam umoran ... odo sad da vretim sve na svoje mesto ... a vi mucnite glavom vidite dal ovo i kako moze da se reshi ...
|