Zasto? Zato sto ja na ovom forumu ne postujem iz zezanja ili bilo cega drugog, sem da naucim nesto ili da pokusam nekoga necemu da naucim. Necemu vezano za tematiku foruma, naravno.
E sad, svi mi dobro znamo zasto nase radove postavljamo pod "promocija radova", i kad ih postavimo ocekujemo komentare drugih clanova ovog velikog (i sa moje strane mnogo puta hvaljenog) foruma.
Ova pesma, koja mozda samo meni moze da predstavlja "nesto", koja mozda ne lici ninasta, a kamoli na muziku, koja je ovakva ili onakva, nadam se da zasluzuje komentar bilo kakve vrste. Zato se i nasla ovde u ovom delu foruma. Ali posle 30 sati ja pogledam moju temu: "pogledano 35, odgovori 1"... hhhhhhmmmmmmmmmmmmm
Mozda samo previse dramim, tacno je to za nestrpljenje i nervozu pred NG, ali...... "Hyperspace Drive" za mene licno predstavlja nesto mnogo vise nego sto ostali mogu i da zamisle, bukvalno korak u "ovaj" svet (produkcije, tehnike, zvuka......), tako da sam posle 30 sati cekanja na bar jedan komentar stvarno ostao razocaran