Quote:
Originally Posted by ANITA
Quote:
Originally Posted by SandRob
kritika, bila ona afirmativna ili ne, bila ona dobronamjerna ili ne, ne moze skodit nikomu.
|
Ovo nikako nije tocno! Ne-dobronamjerna kritika ima itekako lose posljedice. Gubitak volje i povrijeda covjeka. Znaci, ne moze se reci dobronamjerna ili ne....
|
sve ovisi o percepciji.
dylanova publika se, u jednoj njegovoj fazi (kad se elektrizira), toliko bila okrenula protiv njega da su dolazili na koncerte da mu se mogu rugat i gadjat ga jajima i pamidorima. jebate, mos zamislit tu 'kritiku'?!
netko drugi na njegovemu mistu bi ispali na zivce i posa sadit kupus, ali on je bi tvrdoglav...
mislin, danas nije potrebno govorit ko je bob dylan i koliki je ima utjecaj na popularnu muziku. 8)
ali ja govorin opcenito. prijatej ti NIKAD nece dat ne-dobronamjernu kritiku a za namjere drugih me boli %!
zato za SVE kritike pokusavan 'ego gain' okrenut na najmanje moguce i percipirat ih glavon. naravno da se sa mnogima kritikama necu slozit ali kriticarima necu zatvorit vrata, pa ni onima 'nekompetentnima'.
dapace, ja volin citat kritike. sto vise primjedbi, to mi je kritika draza... a moze bit da san ja mazohista :oops:
kamo srice da smo dezutilo i ja prije 5 godina imali rumski i ovoliko prijateja spremnih dat kritiku (bez diplomacije i ustezanja), prva ploca bi nan sigurno puno bolje zvucala. :roll:
@oggy & defragment: preproslo lito san uspostavi jednu... hm... tijesnu vezu sa zrenjaninon i ako 'tijesna veza' potraje, eto i van i mene vrlo skoro u vizitu.

bdv: oggy, mene nisi uspi iznervirat. dapace, vrlo si mi sinpatican od prvega posta. 8)