View Single Post
Old 14-12-2004, 12:50 AM   #19
Defragment
Member

Default Svi su upravu, neverovatno, a? :-)

Za Oggyja: Da ja drzim skolu na Bagljasu a ako si ti Sandrin drugar, ja sam ti preko nje pre dve nedelje porucio da bih da procunjam sta se desava kod tebe u studiju, ali mi ona nista ne javlja! Ako si raspolozen da se vidimo uzmi od nje moj mob pa se javi!
Ako ti nisi taj Ognjen a iz Zr si opet se javi pa da se upoznamo!

Za ostale Rumljane:

Tako vas volim kad ste emotivni!
Recimo, da smo culi sta ko misli i cini mi se da je vecina ljudi skapirala sta hocu da kazem! Samo pozitivno i daleko cemo svi da stignemo!
Nisam ja gluv, cujem ja sve sto nije kako treba a ima i gorih kriticara od Boskovica, koji nadam se da se nije uvredio!
Primera radi, kad sam bio klinac tetka koju volim do neba mi je rekla, A voleo bi da lepo pevas, A? I vristala je od smeha posle pola sata!

Definitivno ste svi vi meni super!

A sto se tice samog znaja koje ovde ljudi dele sa drugima, to mi je neopisivo drago i svima sam hvalio sajt! A i znam da cu uvek dobiti pomoc a i ako mogu da pomognem - jos bolje!

Samo dok je jakih emocija bice i dobre muzike, with a little help from my friends!

My favourites include: Cocteau Twins , Dead Can Dance, Massive Attack, Portishead, Goldfrapp, David Sylvian...
Defragment is offline   Reply With Quote