@ Defragment:
Da nemas ti mozda svoju skolu stranih jezika na Bagljasu?
@ Anita
Anita je pravi lirski momenat ovog foruma i potpuno razumem njenu potrebu za odmerenom kritikom. Ako se secas jedna od mojih recenica u mail-u koji sam ti poslao je bila : "...Sve vreme se mislim
kako da te prvo pohvalim, a posle ukazem i na neke
nedostatke, a da mi opet sve logicno bude
rasporedjeno..."
@ ostali:
Fora je u tome da procenis sta je kome potrebno i sta kod koga prolazi, te mu to i pruziti. Lekcija (koja je mozda i jedna od najvrednijih) koju sam dobio od mog prijatelja Voje (Aralice) je upravo ta da producent nije iskljucivo onaj koji zna da ti kaze: "Ovde ga rezi na 15 kila ili ovo mi nije dobro gate- ovano..." vec onaj koji ce da pronadje nacin da iz tebe izvuce ono najbolje. Ja sam tu lekciju shvatio vrlo ozbiljno i najvecu paznju posvecujem upravo proucavanju ljudi i to sam do sada poprilicno usavrsio (bar se nadam). Ako se secate mog prvog posta ovde, a uglavnom ga se svi secaju, isao sam svesno da "pecnem" i iznerviram (sto mi je i uspelo

). To vam je ista fora, samo u inverziji. Moras da osetis ljude. Kada imas kontakt, onda i posao ide. Postoji eventualno problem nekompatibilnosti medju osobama i tu se ne moze nista.
Ja licno svoj rad prezentujem drugim ljudima u raznim fazama njegovog nastanka, cisto da proverim da li je to ne ono sto oni zele, vec da li ja kod njih izazivam onu emociju koja mi je tu potrebna i koju pokusavam da"nametnem". Licno ja, volim direktnu kritiku, pa cak i tipa : "Ej, ovo je poslednje djubre!". Ako mi to dodje od osobe kojoj verujem ili od vise njih, sledi shift+delete i "smisli ga ispocetka". To je malkice i surovo, ali jos surovije je da nesto sto realno nije dobro izbacis u etar, a onda godinama snosis posledice svog straha da se suocis sa nekim svojim nedostatcima.
Mislim da je retko ko ovde zlonameran, ali se neki jos uvek traze u izrazu, pa moze da dodje do slucajnog uzajamnog "povredjivanja".
Svako dobro