View Single Post
Old 13-12-2004, 11:01 AM   #6
ANITA
VIP Member

ANITA's Avatar

Sad cu si snimiti i procitati sve u detalj, ali da ti nesto ispricam.

Prije koji mjesec, meni je naletjelo u 2 dana isto jedno inspirativno djelo. Bila sam jako sretna i htijela sam podijeliti srecu sa jednim prijateljem muzicarem. Poslala sam mu pjesmu, ne zato da me komentira vec cisto kao prijatelju. Njegov komentar je u pocetku bio super - svjestan da produkcijske nedostatke i slicno ne treba komentirati jer jos u toj fazi sredivanja nije taj rad bio.
Ali za koji dan me poceo dalje komentirati u svaki detalj i prakticki pljuvat po mom radu. Bad, bad. Bad jer prakticki u povjerenju nekom das tako "mlado" djelo, tek sjeme.

Tada sam naucila lekciju koju mi je Shot vec jednom prilikom rekao a to je :"Nedovrsene stvari ni rodenoj majci nemoj davati".

Mozda valja i o tome razmisliti.

Druga stvar, defragment. Moram reci da sam i ja navikla da se ljudi odusevljavaju mojim djelima i zbuni me hladna reakcija koja govori u hercima. Ustvari, tako je nekad bilo. Sada, kad vec nekome dajem rad onda je to zato da cujem razlicita misljenja i potpuno sam spremna na hladnocu, pljuvanje, nepriznavanje, umanjivanje itd. Samo ne od prijatelja.

A to da se mnogi vole praviti pametni... to je istina. Vrlo je zanimljiva cinjenica da UVIJEK dobijem BOLJI REVIEW od osobe koja poznaje moj zanr a takoder je dugo u ovom poslu. Tako je vjerojatno uvijek slucaj.

A sad odoh procitati sve detalje polaaaako....
ANITA is offline   Reply With Quote