View Single Post
Old 13-12-2004, 10:25 AM   #5
Defragment
Member

Odlicno ste krenuli, samo tako nastavite!

post i jeste dugacak i nije me mrzelo da pisem jer ja i planiram de jednom profesionalno utegnem sve stvari pa mislim da je ukupan odnos prema svima koji stvaraju muziku sa tehnicke strane jako bitan, ili je motivisuci ili demotivisuci!
Primera radi, kupio sam pre tri dana sve sto je izaslo u CETu za Cubase Vst i SX, ukupno tri knjige na 1200 strana a da bih se barem delimicno upoznao sa produkcijskim delom posla! Samo je potrebno ohrabrenje!
Cak idem i na casove klavira sa svoje 34 godine cisto da bih i tu malo napredovao!

Quote:
Originally Posted by Oggy
Defragment, odakle si ti kad znas Vanju i Djeleta? Prva varijanta je da si Zrenjaninac, a druga da si studirao u Gracu.
Iz Zrenjanina sam, odrastao sana 10 minuta od Vanje koji je od mene mladji 4 godine! Tako da pratim njegovu gitarsku karijeru od kada smo svirali moje stvari pre 15 godina, preko Hendrixsa, i Dzez Akademije u Gracu pa do sada kad mi dodje sa najuvrnutijim muzickim pricama iz celog sveta! Neverovatan lik, a?

Za kritike mozete da zamislite koliko sam otvoren posto takvu muziku koja se meni dopada slusa 10 posto svetske populacije koja je u muzici!
Neminovno je da se primi kritika nego kad ja svoje ucenike nesto prozivam na casovima, obavezno im umuvam i koju pohvalu, cisto da ih ne odbijem od ucenja engleskog, tj da im dam volje da i dalje rade!

Ali, u narednih sest meseci ce sve da legne na svoje, greske ce da se isprave a bitno je da u medjuvremenu kreativnost ne trpi zbog tehnickih nedostataka!

Samo nastavite! Podicicu danas bar jos tri cetiri stvari na stream load!

My favourites include: Cocteau Twins , Dead Can Dance, Massive Attack, Portishead, Goldfrapp, David Sylvian...
Defragment is offline   Reply With Quote