View Single Post
Old 13-12-2004, 08:53 AM   #22
SandRob
ton magistar

SandRob's Avatar

a jebate, osjecan se ko niki cw inkvizitor.

ma ja san samo coviku da soluciju, a on ce uzet ono sto mu se ucini najbolje. ja sad kupujen preamp i dvojin oko dva modela, ali jebiga, morat cu se odlucit za jedan iako svaki od njih ima prednosti i 'nedostatke'.

ja se slazen sto se neozbiljne cw politike tice i ne mislin ih branit, jer ona steti najvise nama creamwareovcima, takodjer cu priznat i nedostatke samoga koncepta, drivera i sl. (ako ih ima ), ali ne moze se ko argument stavjat da je cw 'prekompliciran' i da je zato bolje uzet nesto drugo 'jednostavnije', jer to nije istina.
to me podsjeca na price sa 'glazbenog foruma' di je gotovo opce prihvaceno misljenje da je cooledit najbolji program, jer je cubase 'prekompliciran i da bi se radilo u njemu treba imat doktorat'. :P

cw ima vrhunske devicese (nije samo jedan reverb ) ali je istina da ih vecinu treba posebno kupit i nisu bas jeftini. cw kartice nemaju mic preamp, pa je i to dodatna investicija. cw za snimanje vise od 2 kanala treba poseban visekanalni interfejs, a sve to znatno poskupljuje... zato lipo uzmes motu i miran si. imas vrhunski hardware sa 12 pretvaraca, koji radi bez greske i tu prica prestaje.

medjutin, pitanje je (sto kolega dr. primarius idekius kaze) isplati li se dat lovu za toliko konvertera, a onda koristit samo 2?!
moooozda je bolja solucija, uzet vrhunske apoggee konvertere (iako sam ja sa pulsarovim a-d konverterima prezadovoljan) i pulsar2+ sa nekoliko devicesa koje ces koristit?!

istina je da cw ne updateaje software, ali ja stvarno na ovaj neman nikakve primjedbe, niti iman zelje za updateom, osim da mi pulsar pozivi sto duze i da tu i tamo izbace po koji kvalitetni devices (poput p-100 i a-100).

bdv: ja cesto citan da se govori protiv cw koncepcije i gotovo uvik ga se napada radi neupucenosti. ja neman nista protiv drugih kartica, niti mi ih pada na pamet gadit. samo zelin s vama podilit iskustva koja iman sa pulsaron. dakle, nisan nikakav cw inkvizitor i necu nikoga 'lincovat'