View Single Post
Old 12-12-2004, 09:41 PM   #16
djole970
Member

djole970's Avatar

Quote:
Originally Posted by SandRob
pretvaraci su sigurno vazni. ja san usporedjiva pulsarove samo sa dbx-ovim i adatovim i moje uho nije culo razliku u kvaliteti.
dakle, pricam o a-d konverterima a ne d-a!!!

ali ti mozes i konbinirat tako da a uzmes pulsar2+ i neki externi a/d pretvarac?
recimo Apogee - Mini-Me 2-channel 24/96 A/D Converter, Mic-Pre and Compressor with optional USB.

mozete govorit sto hocete o pulsaru i protiv pulsara, ali nemojte zanemarit neke cinjenice. jedna od njih je da je timeworks nedavno izbaci plate reverb p-100 u rangu lexicona pcm91, da je prije nekoliko dana izbaci fantastican ambience a-100... samo radi ovakvih spravica (taman da mozes otvorit samo jednu po projektu) isplati se imat pulsar, pa cak i pored poco-a i 2 uad-a ko u momu slucaju. :roll:

o routhingu i ostalim pulsarovim blagodatima necu, jer san vec posta dosadan. :oops: :roll:
Veruj mi da kad te slusam imam zarku zelju da uzmem Pulsara ili Power Pulsara ako nista drugo makar zato sto mi se svidja cela ta "filozofija" i nacin rada Creamware kartica i kao sto rece o routhingu da i ne pricamo ali stvarno neznam sta da radim. Motu mi deluje nekako "ozbiljnije" i cini mi se da je jednostavniji za rad. A mozda i gresim.

A jel moze da se uzme samo SRB i da ga koristim samo za pluginove ali opet ne vidim sta da radim sa njime pored Poco i Uad-a. I inace sam veoma daleko od nekog ozbiljnog rada. E da smo malo blize pa da mozemo da radimo nesto zajedno ... ne bi mi bilo zao i TRI Pulsara da kupim pored Motu-a.
djole970 is offline   Reply With Quote