View Single Post
Old 12-12-2004, 11:51 AM   #7
djole970
Member

djole970's Avatar

Quote:
Originally Posted by Eon
stvar je izbora i potreba a i para naravno. Ja ustvari kada bi imao love isao bi na kombinaciju pulsara sa propackom i Scope-a SRB, manju polovinu od ovoga i imam (Pulsar pro pack). Ako vec imas neku varijantu CW-a kupi sebi SRB , samo booster da pojacas sangu procesora a ako ti treba neki od softvare-a posebno uvek mozes dokupiti
Evo o cemu se radi, narucio sam bio Pulsara 2 pa je bilo nekih komplikacija sa isporukom i na kraju sam ponistio komandu. http://www.rumski.com/forum/viewtopic.php?t=2266 To je bilo sasvim slucajno i nisam imao u planu da uzimam Creamware vec Motu 192 HD. E sad, konacno imam para da kupim sve to ali se i dalje dvoumim sta da uzmem?

Jedini razlog zasto bih voleo da uzmem bas Motu 192 HD jesu konvertori (isti su kao kod Protools-a, bar tako kazu) a ako vec dajem pare onda hocu da uzmem nesto sto ce "potrajati" razumes? E sad naravno prednost Creamware je u tome sto ima ama bas sve sto je potrebno a Motu je cisto ruterska kartica. Znaci sa Motu-om bih morao da dokupim Tc i Uad-a a opet sa druge strane vidim da Sandro ima pulsara a ipak koristi i Tc-a i Uad-a. Jos i price da Motu ne radi dobro sa Pc me totalno zbunjuju sta da uradim.

Lista je otprilike ovakva:

1. Motu 192 HD
2. Scope pro
3. Tc firewire
4. Uad 1 studio pack

Naravno uz to ide i mic i preamp ali sam tu vec odlucio i samo je pitanje "vremena" (citaj para). Zato pomazite ako Boga znate !
djole970 is offline   Reply With Quote