View Single Post
Old 08-12-2004, 11:45 PM   #6
Defragment
Member

Vratim u reason ako mislim jos nesto da doradjujem na aranzmanu, npr dodam neki instrument ali zeljim da mi se slaze sa recimo akusticnom gitarom na koju sam nabacio Orange Vocoder koji je mnogo bogatiji od onog u reasonu.
To sa rewire ne znam jos kako se radi posto sam cubase tek pre nedelju dana poceo da istrazujem. Mozda gresim, ali mi do sada nije trebao cubase jer sam samo komponovao i radio grubi mixdown u reasonu, ostavljajuci produkciju tj finalnu doradu zvuka za ljude koji se samo tim bave, kao taj producent iz Liverpoola. I sad nisam jos svestan punog potencijala cubasea, a cak mi nije ni jasna razlika izmedju VST i SX verzije. Jel se to bavi istim stvarima ili su razlicite aplikacije sto se tice namene?
Postoje neke Millward-ove knjige koje sam porucio pa cu na tenane da ih iscitam! Tu ce valjda biti sve objasnjeno u detalje, ali mi je generalno pomoc i saveti koje dobijam od ljudi sa ovog sajta izuzetno dragocena!

PS: Super bi bilo upoznati se sa svima, poslusati sta ko radi organizovati neke zive prezentacije pa cak i seminare za ljude koji su zainteresovani za sve domene kojima se bave ljudi na Rumski ekipe!

My favourites include: Cocteau Twins , Dead Can Dance, Massive Attack, Portishead, Goldfrapp, David Sylvian...
Defragment is offline   Reply With Quote