Quote:
@offtopic
ne rece mi za onaj snimak iz '92 jel ti znaci nesto?
|
Hvala ti, uvek je super dodati jo? ne?to u dokumentaciju.
Ja sam imao jo? jedan snimak, ali je on bio od dole, iz pravca miksete. By the way onoga tonca treba javno streljati za primer. Hi hat je glasniji od vokala, ne znam da li je tako bilo na svim bendovima?
Hvala, nadam se da sam rekao ne?to ?to je nekom korisno, moram priznati da me je mrzelo da pregledam celu temu i vidim ko je ?ta ve? rekao :oops:
Quote:
U potpunosti se slazem sa Dushanovim postom. Ono za bass kao donji nastavak gitare je takodje tacno i izuzetno bitno, a ja sam prevideo u svom prethodnom postu.
@Dushan
Ono za 57... Pa lepo sam rekao da cesto se igram i sa kondenzatorom, tj, da ga treba imati na snimku, ali kako ti rece, glave, kutije, gitare, sve radi razlicito i mora se detaljno isprobati, kako instrumenti, tako i mic-ing.
Pozdrav
|
Pa nisam ni na koga konkretno ciljao, kao ?to sam ve? rekao nisam pregledao detaljno celu temu. Ovo za 57 mi je ina?e uvek bila bolna ta?ka, jer dok sam bio mla?i, u studiju snimatelj odmah dograbi 57-icu i stavi je na poja?alo, direktno na zvu?nik i onda obi?no ignori?e nadalje moje primedbe obja?njavaju?i mi da "to tako treba", i kada se sve zavr?i uvek mi je finalni zvuk gitare i?ao na nerve