View Single Post
Old 02-12-2004, 11:26 PM   #6
Defragment
Member

Default I'll take yout word for it!

Nego,

ti si admin a ja sam nov ovde, po preporuci jednog druga, pa mi jos reci ima li nekih posebnih detalja koje bih trebao da znam o tome kako ovaj sajt funkcionise?

Ja radim muziku u Reasonu, to je autenticni blue chill, tj autorska muzika (vidi my favourites da steknes pribliznu sliku). Dakle, vratio sam se pre 3 dana iz Liverpoola gde sam prezentovao svoj materijal nekom producentu koji radi za Subliminal Records. Mislim, on pored produkcije radi i remixe, trenutno za Deep Dish. Covek se pohvalno izrazio i radice mi produkciju po potrebi. Ima opremu da sam se ja sa svojim Audigy hteo da se samoudavim i da se dotucem svojim Behringerom, posebno nakon sto sam kod njega pevao na nekom "osrednjem" Neumanu od 950 funti. Ali sam se upoznao i svirao sa nekim facama koje su radile za Juliana Cope-a sto je bilo skroz dobro! Covek se pohvalno izrazio i radice mi produkciju po potrebi, ne jednoktatno tj nece da mi nista naplati nego hoce 20% od mojih eventualnih ugovora. Imacu dakle pune ruke posla oko svoje muzike i svaka pomoc ce mi znaciti.
Vidim da svi znaju o cemu pisu, ja radim muziku iskreno i bez foliranja nisam neki expert za PC i studio varijante pa ce mi svi saveti od svih ljudi ovde definitivno koristiti! No ako mi neko digne nos, kao e, ovaj nema pojma ja cu biti tuzan i otici cu da se defragmentujem negde drugde!

Pozdrav i hvala jos jednom!

D

My favourites include: Cocteau Twins , Dead Can Dance, Massive Attack, Portishead, Goldfrapp, David Sylvian...
Defragment is offline   Reply With Quote