View Single Post
Old 02-12-2004, 10:00 AM   #17
SandRob
ton magistar

SandRob's Avatar

Quote:
Originally Posted by Eon
Quote:
Originally Posted by Oggy
Sandro, ako ti nije tesko, zivota ti, napravi sa ovim mixerom (standardnim 16 ch koji dobijas uz SFP) projekat kojim bi usnimio 8 kanala preko Adata u Cubase ili Nuendo, a da pri tom bude uobicajeno funkcionalan, tj. da mu ostane Wave source. (da ne spomenem i 2 analog in-a)
Salu na stranu, ovo je jedan od razloga sto mi se ne dopada CW koncep "plati, pa plati" (o "klacenju" nista ). Uz SFP dobijas mixer koji ti ne omogucava da koristis spravu "punom snagom".
Naravno, Sandro CW poznaje verovatno najbolje od svih koje ja znam i njegov post stoji svaku rec, ali voziti BMW samo 1. i 2. brzinom (bez doplate) nije pun uzitak. Onaj lepi Big mixer(tj. tako se zvao pre, a sada je 48mixer ili sl.) dobijes tek kada doplatis vec dobro placeno. U stvari, koliko me secanje sluzi, a Sandro ce me ispraviti ako gresim, u verzijama SFP za '98 icu , dobijao se 24 ch Big mixer, a kasnije su dobri ljudi iz CW videli mogucnost jos vece zarade tipa "imao pa nemao", te su uskratili ona 2 preko neophodna kanala za minimalnu 8 ch exploataciju (moze bubanj, ali na 6 ch. Ili: moze 8ch, ali za editing otvaramo novi project ).
Unapred se izvinjavam svima koji bi se mogli osetiti prozvanim, ali osim male posalice nisam imao drugih namera.
Nema doplate, STM2448 je odlican mixer i dobija se uz pulsara
eto!! ovo je i za mene novost, 8)
ali za moj nacin rada je i ovaj stm1632 previse. :roll: