View Single Post
Old 02-12-2004, 12:51 AM   #47
Arthur
MAO

Arthur's Avatar

Ej oggy hvala na predlozima. Snimam na 24kanalni hdd-rekoder "OTARI RADAR", koji je skroz ok, iako radi za danasnje uslove na "samo" 48khz/16bit
57micu sam i ja gurao dosta blizu, mada ne pod 45 stepeni, a ovo za d112 ti je skroz genijalno... nije padalo na pamet da ga stavljam na bilo sta osim kick drum-a... probacu to sutra pa ti javljam... Bend ima dvojicu gitarista i sviraju dosta slicne rifove, plus solaze, tako da ce panoramski biti razdvojeni, al nema klasicnog duplexa. Zvuk im je dosta komplementaran jer na kraju, dodjosmo do toga da obojica koriste METAL MASTER-a koji mi se mnogo ne svidja, al ispade pogodniji od drajva samog 5150, koji je nekako cudan, barem na ovim gitarama. Takodje obojica furaju seymoure duncan magnete (krammer i telekaster) . Zice su im 10ke i 11ce, na sta mi je vec skrenuta paznja.
Mikrofone ipak furam u mixer jer solidno rade, nemam channel stripp na raspolaganju... Imam Focusriteov VoiceBox, al ga nisam isprobavao za ovu varijantu... stim im je normalno E i nisam siguran da su spremni da ga menjaju... hvala ti u svakom slucaju, jest da smo pri kraju sa gitarama, al probacu jos tih par trikova (najlepse pesme ostavismo za kraj)...
Arthur is offline   Reply With Quote