Quote:
Originally Posted by Oggy
E, vidi se ko je radio sa Pulsarom  Upravo je tacno to sto si rekao za chipset. 'Ladno je to bio u pitanju Athlon sa najjacom plocom u tom momentu, gde je ovaj prijavljivao neki DSP overload i sl. E, onda su nam rekli da kupimo Asus TUSL 2c sa Intelom. Istina, onda je proradio, ali opet ne bez greske, jer je gubio samplerate. Godinu dana nam je trebalo da provalimo da je kartica od tezine(a teska je) iskrivila slot, te kad bi se svaki sledeci put ukazao taj problem, samo bi malo drmnuli karticu  Srpska varijanta. Istina, Pulsar je za to vreme imao dobrih reverba i dobar kompresor, ali za dosta stvari je trebalo da se extra doplati, pa nismo imali mogucnosti da koristimo sve blagodeti. Giga studio nikad nisam preterano voleo, pa ga isto tako nisam ni koristio. Ja sam pre za ovu danasnju varijantu sa PowerCore i UAD-om jer to su stvarno sprave koje ti daju savrsene performase u odnosu na cenu, mada ih ne posedujem, voleo bih. Vrlo rado koristim sve Waves pluginove, a narocito IR-1 koji je zaista fenomenalan i moze se bez problema nositi sa njegovim hardverskim originalima,
Pozdrav, skupili mi se ljudi, pa moram da radim
|
asus cusl i tusl su tad imale najoptimalniji chipset za audio, a narocito za pulsara, a to sa gubljenjen kontakta ti se moze dogodit i sa powercoreom koji je jos duzi od pulsara.
e sad, sto se tice kupovine. mislin da se profesionalcu isplati kupit software. ja san masu toga kupi za pulsar, pa san dosta toga i proda, a sad san recimo isto tako kupi sve za uad.
jebes karticu, kad nemas one pluginove zbog kojih je i napravljena.