Thread: CW komentar?
View Single Post
Old 24-11-2004, 11:46 PM   #22
Oggy
Moderator

Oggy's Avatar

@ dr. Ru:
Zahvaljujem na toploj dobrodoslici i nadam se da nikog posebno nisam uvredio mojim prethodnim postom, sto mi i nije bila namera, vec sam malkice zeleo da vas nateram da ipak obratite paznju na to kako se treba odnositi prema drugima, pogotovo onima koji nisu tu i ne mogu nista reci u svoju "odbranu". Ne ocekujem da iko deli moje misljenje, ali isto tako nikoga ne napadam zbog njegovog, pa shodno tome, ne dozvoljavam ni da to meni bilo ko radi. Kako god, nadam se da je ovo kraj zategnute situacije i pocetak jednog normalnijeg odnosa.

@ Bumbar:
- Kako se kaze "Pulsar" na latinskom?

Nisam uopste rad za "verbalne tuce" niti mislim da bih time nesto postigao. Ja jedino nisam imao nameru nikoga da uvredim (jer kad to radim, radim jako uocljivo) te zato i nisam produbljivao raspravu, nego se zadrzao na sitnom "peckanju" tek da osetite da to nikome ne prija. Mislim da tebi cak ne prilici, obzirom na tvoje godine i iskustvo, takav vid upustanja u bespredmetne rasprave za koje se unapred zna da ne resavaju nista vec samo cine da se osecas jos gore. Ja se "svadjam" sa CW- om jos od '98. kada ovog foruma nije bilo ni u najavi, a malo veci strucnjaci od bilo koga u YU su tek delom uspevali da resavaju probleme i to drasticnim metodama tipa: "Kupio si ultra- skupu konfiguraciju? E, pa ne moze ta, vec mora potpuno druga... "Ploca, procesor, memorija...Ej, bre? I tako, resis jedan, nastane drugi problem. Moram decidirano napomenuti da ja nikad nisam posedovao CW u svom vlasnistvu, vec sam bio "primoran" da ga koristim u studijima, ali "nije sija, neg' je vrat". Trosio sam dane, sate, godine. Istina, i uradilo se tu ponesto, ali... Na svu srecu moj DAW trenutno radi perfektno i to 20 h dnevno, te ga ne bih menjao ni za kakve pare. Ljudi su zadovoljni, ja sam rasterecen "crnih misli", muzika zubori, u potocima tece... I tako...
Nadam se da sam ovim postom razjasnio poslednje nejasnoce iznesene u mom prvom, te se nadam da ovaj put nisam izrekao nista uvredljivo, pa cak ni "izmedju redova".
Pozdrav svima
Oggy is offline   Reply With Quote