nisan ni ja stiga. sad mi je trenutno meri u studiju i radin skroz druge stvari. igra san se samo sa presetima i jaaako san zadovoljan.
uzet cu ga sigurno jer zvuci fenomenalno.
ako danas uhitin vrimena. pogledat cu malo te reverb timeove iako mi bas nije jasno to sto govoris?
sto mislis pod delay reverba? jeli to mislis na onu prvu refleksiju? imas pre delay. to bi trebalo bit to?!
a, b, c je izbor ploce. ovo je simulacija pravog plate reverba na kojemu je sistem da se send salje u zvucnik isprid ploce koja se trese i tako cini reverb. s druge strane ploce su mikrofoni koji lovu te zvukove i to se vraca u mixer. o volumenu i materijalu ploce ovisi zvuk reverba. e sad, onaj reverb time se vjerojatno regulira pomocu nekih denfera i sl. kojima se smanjuje vrime tresnje, pa tako i duzina jeke.
na slican princip rade oni reverbi na oprugu u gitarskima pojacalima.
bdv. uadovi pluginovi su emulacija hardwarea. ja san otkri da vu metar na 1176ln ne radi kako treba i prvo su mi rekli da san poludi, onda da ni vumetar na pravemu 1176 nije pouzdan, a na kraju san in ipak dokaza (sa slicicama i wavovima) da je vu metar totalno u kurcu.