Uvek se setim naseg tate Rumskog koji je bas lepo upozorio sta se dogadja sa sundjerom posle izvesnog vremena - on pocinje da zraci sitne cestice koje se lako mogu videti pri dnevnoj svetlosti - sto se naravno ne desava dok je on nov, jer svakako nije isti piramidalni sundjer koji se u svetu koristi kao ovaj nas na kilo! Evo neki dan sam dodirivao taj pravi piramidalni sundjer koji se nalazio u jednom velikom box-u za degustaciju zvuka auto-radio kasetofona i tacno sam pod prstima osetio da to nije obican sundjer, kao da je malo plastificran ili tako nesto, a to nije bez razloga. Rumski je kartone za jaja stavio kao najbolje resenje, a sad jedino sto estetski izgled nije bas... Ova Pedjina ideja mi se bas dopada jer ja sam upravo stavio stiropor na zidove i razmisljam o voskiranoj pluti od jednog cm u raznim bojama. Kolega sa kojim radim je bio sad u jednom nemackoj studiju i kaze da je tamo sve u pluti, od rezije do gluve sobe, a da je taj piramidalni sundjer postavljen samo po negde na zidovima!! Izuzetno gotivim nemce i njihov nacin razmisljanja! Mislim da je to - to!
|