View Single Post
Old 20-11-2004, 10:51 PM   #13
PoisonFree
Junior Member

hehe, e slucajno sam video ovu temu.
pa ovako, da se umesam. taj bend, to su moji ortaci. gitarsko pojacalo sam im dao, i preporucio da iskljuce donja dva zvucnika zbog toga sto nisu upareni svi i jedan od njih se razlikuje od ostala 3 (naravno, original twin i ima samo dva). Mada i sam znam da nije to pravo pojacalo za studio, a nije ni za tu mjuzu. sto se gitara tice jedan svira (koliko ja znam) nekog telekastera, a drugi Kramera s620 koji u principu nije losh ali ima malo tanke magnete. Ako bude trebalo mogu ja da im pozajmim telekastera custom, telo iz komada drveta, sa seymor duncan hot raills magnetom (gitara ima neverovatan sustain). shto se tiche samog zvuka, bar sto se muzike tice, nisam siguran koliko oni jure takav zvuk metalike posto muzika ipak vise vuce na neki pank. moja preporuka im je i bila (a i pretpostavljam da ce to vec sutra probati) da nadju nekog marshala, recimo jcm900 (ipak je vrh za takvu muziku) i od pedala uzmu boss SD2 overdrive., to je po mom misljenju prava pedala za tu mjuzu, recimo da ima zvuk slican distu sa marshalovih pojachala, stim sto ima dosta bolje visoke tonove pa radi svetski posao i za solo.
shto se tiche mikrofona, moj izbor je uvek shure sm57, mada treba eksperimentisati.
PoisonFree is offline   Reply With Quote