Quote:
Originally Posted by clusterchord
stvarno izgleda odlicno:
treba ti samo to i laptop - odes negdje na more i radis demo kakav oces. 3 oktave je sretno rjesenje. 2 oktave je stvarno premalo za bilo sto. A bilo je i krajnje vrijeme da napuste USB 1.1 kao i/o bus.
nego Milose, jesi vidio koliko se ljudi zali na kvarove na onom KeyStation88 za koji si se bio interesirao - ljudi ih vracaju na popravak na veliko. puni su bugova i tipki koje neravnomjerno rade s velocitiem. to me jedino brine; M-Audio mi nakon toga i nije bas ime koje ulijeva povjerenje ?!
|
Ma video sam.Ljudi su se toliko zalili da su na kraju na musicplayer forumu morali da zatvore taj topic. :P
Svi problemi na keystation pro 88 su vezani za dirke,bas kao sto kazes-ne reaguju sve dirke jednako na velocity,neke dirke propadaju,nekima se keystation gasi pa odspava 10 minuta pa se opet upali.
Mozda su to samo prve serije ovog kontrolera pustene u prodaju jer sam isto tako video da ima isto toliko ljudi koji psuje keystation 88(primetio sam da su ti postovi stariji)koliko i onih koji ga hvale.Valjda su do sada elminisali sve probleme.
isto slucaj je bio sa Edirolima PCR koji su slali midi poruke sa knobova i slajdera u odnosu 3/1 .Ista tako sami kontakti kod dirki nisu bili najbolje odradjeni tako ima ceo jedan topic na kvr-vst forumu gde se ljudi zale kako im neke dirke ne reaguju.(dobro je da su clanovi foruma utvrdili da je rec o prvim serijama i da je problem otklonjen)