Quote:
Originally Posted by Shady
Prok Du, evo nekoliko pitanja za tebe...
Pitanja u vezi slike grafikona:
1. Sta predstavljaju: ?uta zelena i crvena krivulja na grafikonu?
2. Nakon analize, na grafikonu se vide po dvije linije iste boje, jedna tanja a jedna deblja. ?ta predstavlja tanja a ?ta deblja linija jedne iste boje?
Pitanja u vezi menija file:
1. Menu/File/Open - Da li ovdje pozivam moj rad (kojeg ?elim pobolj?ati)?!
2. Menu/File/Reference/Open - da li ovdje pozivam fajl produkcije ?iju kvalitetu ?elim pridodati svom radu?
3. ?ta predstavlja opcija Menu/File/Record As ?
4. ?ta predstavlja opcija Menu/File/Batch Analysis?
Napi?i makar po jedan red... a mo?e i pasus. 
|
GRAFIKON:
1. Zelena linija predstavlja ukupnu sumu energije EQ-a pesme, Zuta oznacava najvece peak-ove po EQ liniji u toku pesme, a crvena je prosek obe.
2. Tanja linija je obavezno referentni EQ (*.anl) prema kome podesavas EQ trenutno ucitanog fajla za master-ovanje. Deblja linija je uvek EQ fajla koji si ucitao za master-ovanje ili filter koji si ucitao (*.mfl) odn. expres EQ.
FILE MENU:
1. Naravno
2. Ne dodajes. Sluzi ti kao referentna EQ slika (tanke linije) prema kojoj se upravljas odn. podesavas tvoj EQ (deblje linije). (kao kad bi slikar zeleo da ima iste boje na svojoj slici, kao boje koje je koristio neki drugi slikar, pritom ne kopirajuci samu sliku vec samo boje

)
3. Mislim. Export As. Sacuvaj kao. Aj kad sam vec uradio mastering da ga i sacuvam da bih ga mogao sprziti na cd, .....
4. Ubacis 30 omiljenih pesama za analizu EQ-a, odes da skuvas caj (HERBAL naravno) i kad se vratis svih 30 pesama analizirani i ..... 8)
@SandRob
sprema se i VST verzija HarBal-a