View Single Post
Old 09-11-2004, 09:56 PM   #71
SandRob
ton magistar

SandRob's Avatar

a zasto ne cw? posli uada jos uzmes pulsar i miran si

evo, ja bas sad radin plocu za meri cetinic. nemos virovat koliko bolje njoj na glasu zvuci timeworksov p-100 nego tc classic ili megaverb.

jednostavno nema jeke koja se moze mirit sa timeworks p-100... za sad... a di su drugi izvrsni efekti, synthovi... i mogucnosti koje cw daje. :roll:

nego, citaj obavezno manuale za uadove efekte jer su svi oni vjerna simulacija hardwarea. ja san izludjiva sa 1176ln. prvo sto mu vu-metar laze za popizdit. a onda im je recimo attack skroz nelogican - sto veci broj okrenes to je attack brzi. mene je to izludjivalo. okrecem ga i mislin da smanjujen a cujen zvuk ko da se attack povecava i obratno. tako je i na originalnom urei-u, dok je recimo kod tc simulacije napravljeno obrnuto i logicno.
onda, recimo, povecavan ratio a gain reduction mi se na vu-metru smanjuje. za izludit.
tamo san im na uadovom forumu popkusa dokazat da to ne radi kako treba i prvo su mi rekli da san popizdi a na kraju su priznali da iman pravo ali kao da je i vu-metar originalnog 1176 'erratic'.