Quote:
Originally Posted by SandRob
ja san jucer uplati drugog uada i odma san plati pola ovog reverba, jer pluginove kupujen zajedno sa prijateljem - popola.
inace san ja prezadovoljan timeworksovim reverbom p-100 koji je, sudeci po specifikacijama, napravljen na isti princip ko ovaj uadov p-140. jedina mana timeworksovog plate-a je sto se na pulsara moze otvorit samo jedan.
bas me zanima koliko ce ih se moc otvorit kod uad-a i hoce li (ako ga optimaliziraju) bit kvalitetan ko p-100.  :
|
Iskreno da ti kazem toliko verujem UAD-u da je to neverovatno, poceo sam da radim sobu i sada tu idu finansije ali znas da bih bez dvoumljenja narucio jos jedan UAD sto cu i uraditi cim zavrsim studio .. Kako sam ga poceo koristiti osecam se kao narkoman .. ne mogu bez UAd-a .. samo kada vidim vizuelno plugove odmah se smirim
Sandro , znas li da sam takodje zadovoljan i sa Poco-om .. Iz svih prica ocekivao sam iskoristljiv u potpunosti samo megaverb ali vidis drugaciji su moji utisci .. nista lose ne mislim o njegovom kompresoru i ostalim plugovima , ja sam ih u potpunosti iskoristio u aranzmanu i fino rade .. Od mene sve hvale pre svega UAD-u pa Powercore-u ..
P.S. Ljudi , nemojte nimalo sumnjati u ove DSP sisteme , meni je trebalo 2 godine da skupim snage da kupim DSP kartu i to prvo pa musko -UAD .. odmah posle sam kupio i Powercore i razmisljam o jos jednom UAD-u ..