Thread: Sta dalje?!
View Single Post
Old 07-11-2004, 09:03 AM   #1
ANTISHA
Member

?itam malo Sandrove i Puretove postove glede problematike steinberga. Mislim da smo svi mi ogor?eni jer smo u su?tini muzi?ari a ne mena?eri, a oni razmi?ljaju isklju?ivo u ovom drugom obliku.
Nije njih briga za na?e probleme previ?e, cilj je dobit ?to vi?e korisnika ?to manje znaju tj. onih koji su o?arani izgledom softwarea, a profesionalci ?e ionako ostati na njihovim programima, jer mnogi rade i po 20-ak godina na istima (od Atarija pa do danas), jer im se neda uludo tro?it vrijeme na savladavanje informatike, oni se bave glazbom. Sandro i ja smo skupa po?eli pr?kat po cubaseu prije 15-ak godina, mu?e nas isti problemi, ali smo znali ne?to iskombinirat i u Notatoru i Creatoru, a taj je program li?io na ra?unovodstveni: brojevi svugdi a nota nigdi, pa smo isto radili!
Da skratim, milim da u steinbergu dobro znaju?ta rade. Ako rije?e sve probleme odjedaput, mogu zatvoriti firmu i oti? na Ibizu na ?enske. Ovako stalno ne?to mjenjaju, a kad dodju pred zid od konkurencije onda ubace jednu novotariju i sve ostale spizde.
E, ?ta ?e?!? Takav je kapitalizam. Tko misli vi?e koraka odjednom unaprijed taj je u prednosti, a ne mora ?ak bit ni pametan, samo inteligentan!