Quote:
Originally Posted by SandRob
Quote:
Originally Posted by Eon
Meni je sve ovo napravljeno u smislu da se pocetnik lako ufura ali na komplikovan nacin.Kako...?
|
mozda ce ovo zvucat grubo sto cu sad rec, ali mislin da je uzrok ovakvoga pristupa upravo to sto u 90% slucajeva steinbergove programe koriste amateri koji ocite, pizdarije i probleme ne vidu ko takve. i sve je cool. 'i sve je super i sve je za 5'.
onda svi popizdu od srice kad steinberg rece da ce se moc hardware insertirat u insert, a 80% njih ni nema hardware, a i oni koji ga imaju nikad nece ni koristit tu funkciju, je imaju drugu alternativu, ili jer nemaju... neznan... muzicku karticu sa dovoljno ulaza i izlaza. 
|
to sve ide u prilog steinbergu koji bi trebao da se okrene potrebama gradjanstva koji ga koriste...tj. mazanje ociju jer ocito da vise nemaju ideja
Po meni bi se ako se vec sire u nebesa trebali poigrati i sa live nastupom koristenja ovog programa. Kao sto i ti mislis 90 % korisnika ne koristi ovaj program na pravi nacin a to je ni 75% njegovog pristupa razlicitim funkcijama.
Pre neki dan me zvao lik koji kaze da mu dajem casove cubase-a, reko pa sto to kada imas manual i mozes sve sam skontati. Medjutim kroz razgovor sam skontao da covek ni ne zna sta je sekvencer.
E o takvim likovima govorim!!!! On ce nauciti vrlo brzo sve ali ce tesko kada uci u pravu srz programa.