Thread: Terca
View Single Post
Old 28-10-2004, 08:26 PM   #5
Eon
Super Moderator

Eon's Avatar

Quote:
Originally Posted by SandRob
ne znan koliko ste radili sa profesionalnin backovima ali ode je neka norma 20min do pola sata po pjesmi. znaci za jedno popodne se komodno snima jedan materijal od 10 - 12 stvari. i to ne bilo kako nego sa backovima na 8 ili 10 kanala, a ponekad i duplo vise ako je takav aranzman. dakle, i te price o brzini mislin da padaju u vodu, jer ipak treba otpjevat onaj osnovni glas... osim ako sprava sama i ne pjeva i ne konponira. i ako je neka vokaliza. netko mora pjevat: 'uuuuu', 'ooooo', oli 'mmmmmmmmmm'. :

ja zaista ne virujen da se takve sprave mogu ozbiljno upotrebljavat u studiju, osim za neki specjalni efekt sa glasovima.
ajde, za gaze ok, ali u studiju!?

u svakon slucaju jedva cekan cut vase rezultate. slobodno me razuvjerite ali ne sa njihovim domeoima nego sa kucnon radinosti
Koliko ja znam demo je najbolji moguci primer jedne sprave koju taj demo predstavlja, znaci ako je u njemu predstavljeno sta ta sprava pruza onda ne treba sumnjati u to. To sto je u demo-u je radio profesionalac ali ne znaci da i ti ne mozes uraditi dosta od toga.