Thread: Terca
View Single Post
Old 28-10-2004, 03:40 PM   #4
STUDIOTON
Ivan Lekic

STUDIOTON's Avatar

Quote:
Originally Posted by SandRob
ne znan koliko ste radili sa profesionalnin backovima ali ode je neka norma 20min do pola sata po pjesmi. znaci za jedno popodne se komodno snima jedan materijal od 10 - 12 stvari. i to ne bilo kako nego sa backovima na 8 ili 10 kanala, a ponekad i duplo vise ako je takav aranzman. dakle, i te price o brzini mislin da padaju u vodu, jer ipak treba otpjevat onaj osnovni glas... osim ako sprava sama i ne pjeva i ne konponira. i ako je neka vokaliza. netko mora pjevat: 'uuuuu', 'ooooo', oli 'mmmmmmmmmm'. :

ja zaista ne virujen da se takve sprave mogu ozbiljno upotrebljavat u studiju, osim za neki specjalni efekt sa glasovima.
ajde, za gaze ok, ali u studiju!?

u svakon slucaju jedva cekan cut vase rezultate. slobodno me razuvjerite ali ne sa njihovim domeoima nego sa kucnon radinosti
EH bre Sandro , pa zar zaista ne verujes u tehnologiju danasnjice a pogotovu u tako ozbiljnu firmu kao sto je TC Helicon .. Sve sto nudi TC je toliko profi i ozbiljno znas i sam , zasto bi sada bio apsurd sa ovim vokal procesorima .. evo napravio sam jedno poredjenje sa onog prezentativnog diska , evo poslusaj .. Ovo je sto se mene tice upravo ono sto mi treba .. jebi ga nekom pratece peva Marija Mihajlovic , nekom Valentina Vukomanovic a nekom Aleksandra Radovic ... Ja ne mogu naci takve vokale .. prema tome .. Cim ga dobijem odmah pravim primere da cujes, ti i svi ostali .. pa ko zna .. mozda ima napravim posao ovde u Srbiji jer koliko vidim mnogi su zainteresovani samo cekaju konkretne primere od nekog koga poznaju kao i kompletne utiske .. jebi ga , tako je bilo i sam EMU kartom .. prvi sam je kupio u Srbiji i kome god sam pomenuo svi se smejali .. a sada .. Svi je kupuju , trenutno je najprodavanija audio karta u Evropi

BEZ GLASOVA

SA GLASOVIMA