SA melodyne-om se moze mnogo uraditi .. praviti terce i viseglasje i to ali ga ja za to ne koristim .. Upravo zbog zajebancije oko obrade novih vokala iz njega da bi se dobilo sto manje izoblicenja jer opet to je softwer i u tome najbolji jer ne postoji slicna konkurencija ..
E poceli smo oko TC Helicon-a iza kojeg stojim a ne Melodyne-a .. Ono sto se moze uraditi sa helicon-om je 90% verno zivom pevanju .. veliki znalac moze osetiti da je to masina a kada se sve ukomponuje u aranzman nista se ne primecuje ..
Evo jucer radih pesmu u kojoj treba mnogo vokala i to sve prateci i radio sam sa covekom celi dan da bih na kraju koliko sam bio zadovoljan sve pobrisao , pocupao sebi kosu i legao da spavam .. Dakle ja ovde pricam o pravi koja ne gresi(kao sto mogu pevaci) i koja je 100% precizna u pevanju koje isprogramiras .. evo jos uvek cekam spravu da stigne a cim se pojavi postavljam deo pesme u kojoj cu koristiti pa iz prve ruke da cujete ..
Na sajtu TC-a mozete popuniti podatke i na kucnu adresu potpuno besplatno salju demonstracioni CD u kojem su obradjene 10 melodija sa svim mogucnostima sprave .. za neverovatnih 5 dana ja sam to dobio i poslusao i to je ono sto sam mislio da jeste ..
Dakle preporucujem idite i narucite CD ..