View Single Post
Old 24-10-2004, 03:38 PM   #27
ANITA
VIP Member

ANITA's Avatar

Ok. Konkretna pitanja...

1. Kako cemo si poslat lovu? West unionom je naknada previsoka, pa mozda bolje u omotnici zakamufliranoj staviti novce unutra. Vidim da su davormen i arto iz novog sada pa bi bilo pametno da se oni dogovore i posalju u jednoj posiljci zajedno da ne trose na postarinu... ako zele tako. Takoder bi bilo dobro poslati dvije kopije u Novi Sad pa si vi razmjenite..... ako je to ok?

2. Kako ste to zamislili... u smislu fotokopije, uveza i slanja ili skenirati knjigu? Sto se tice same originalne knjige i ona je u spiralnom uvezu znaci prakticki taj original nije nista drugaciji od kopija. Meni nije problem fotokopirati i uvest... i poslat.... A moze i netko drugi ako ce to napraviti lijeepo (prednja stranica u boji i lijepo uvezeno i sve to.....), pa je taj onda zaduzen za slanje ostalima itd. Da smo bar u istoj drzavi, ovako nam troskovi radi postarine skacu.... ali dobro.

.... ako nas ima 5-oro (Pure, Eon, Davormen, Arto i ja).. onda je 10E (tocnije 9,2 E ali mozemo zaokruziti na 10?..) po svakom dobra podjela.... (ne racunajuci troskove postarine medusbno svima i kopiranja...... - mislim, ak cu ja to slat onda ne racunam te troskove... ak bude netko drugi... mozemo povecati ak ce trebati...)

Kad cemo to realizirati?
ANITA is offline   Reply With Quote