Thread: Terca
View Single Post
Old 23-10-2004, 08:59 PM   #41
STUDIOTON
Ivan Lekic

STUDIOTON's Avatar

Quote:
Originally Posted by SandRob
evo komad od jedne reklame (370kb) sto san snima prin par dana sa zenskon koja nije nikad pjevala u studiju. jedino kod mene, 4-5 puti prije ovoga.
znaci, tootalna pocetnica i amater, ali mislin da se isplati malo vise izgubit vrimena i 'odgojit' dobar back, nego se zajebavat sa tima helikonima.
bitno je da producent zna sto hoce. jednostavnije aranzmane napravim sam, a kad je nesto zahtjevnije ispise mi ih dezutilo. 8)

ako hocete mogu zakacit i osnovni glas pa da ga netko prodje kroz melodine ili helicon, pa da usporedimo : :roll:
Da, razumem sve to .. Ali nekada se treba nesto napraviti hitno i treba biti na brzaka a pored toga te cekaju i druge stvari da radis i onda se nema bas vremena oko rada sa nekim pogotovu ako je amater , na ovome sto sam cuo svaka cast , ja a ni ostali verujem nismo ni sumnjali u tebe jer ti iza sebe imas desetine godina rada i iskustva a to se ne moze zameniti nijednom skolom ..

Ipak bar ja bih mogao isto ovako napravit u melodyne a opet tvrdim da bih ovako napravio da imam TC Helicon i to za veoma kratko vreme , u tome je stvar .. Kada se sve lepo plati i kada je ozbiljan i veliki projekat naravno da ce se sto manje upotrebljavati vestacke stvari ali SandRob veruj mi da je to doslo do te mere da se jednostavno ne moze prepoznati da je masina u pitanju :roll: