View Single Post
Old 20-10-2004, 02:34 PM   #10
ANITA
VIP Member

ANITA's Avatar

Quote:
Originally Posted by Ivan
Svaka cast pomenutim producentima , dobri su .. mislim da nema potrebe (ne)diviti se pomenutima .. Oni su ljudi kao i mi i osecaju i cuju razlicito ..

Ja recimo nemam idola niti mastam da budem kao neko ..

Ja sam ja , tako radim i to je dobro (Kada svoj rad mogu lepo naplatiti i ziveti od ovoga i kada imam posla znaci da se i drugima svidja)
Ma da me krivo ne shvatite.. nisam ja mislila da se treba manje diviti nama/vama, bilo kome... nego sam ustvari zeljela reci da je i produkcija stvar ukusa i da je tesko procjeniti "istinu" o njoj osim mozda nekome tko je profinio svoje prepoznavanje dobre produkcije.

Sjecam se kad je Shot bio ovdje i pustila sam mu sto je Sandro radio sa Amy Jo i tako dao je svoj komentar. Onda sam mu pustila jos nesto od Amy i on se sav stresao i onako iznenaden "Pa sto je i ovo Sandro radio?". Ali to je bila njena neka druga pjesma svjetski isproducirana.... ali kuzite sto mislim reci. Njemu su bile dovoljne 2 sekunde (ali doslovno) da uoci izvrsnu produkciju. I to je zato sto se izvrsna produkcija osjeti.... izmjesana sa izvrsnom pjesmom.

Ma ono sto htjedoh reci ustvari: "Sto je uopce produkcija i kako je razdvojiti od same cari glazbe i same pjesme i njene magije?"

Quote:
Originally Posted by Ivan
Licno mislim da treba graditi i usavrsavati neki svoj zvuk koji ce se ipak razlikovati od necijeg , mislim da je u tome uspeh a ne kopirati i druge , diviti im se isl.

Drustvo , vremena se menjaju , doci ce i nasih 5 minuta na toj ozloglasenoj estradi i kada ce vam se mnogi diviti , uistinu prija i imponuje ...
Definitivno se slazem sa usavrsavanjem vlastitog zvuka.
A takoder i time da ce doci nase vrijeme, neminovno. Sad... kad :roll: Ja mislim da mene ceka dug put do priznanja... ali ko ga *ebe....
ANITA is offline   Reply With Quote