hvala, Jan. prebacit cu link na dreaming 2 - nisam jos stigao poslusati, ali svidja mi se DIVA i pogotovo INO sa svojom 'misticnom' melodijom
Quote:
Pozdrav Babicu.Vidjao sam te na musicplayer.com forumu.. ..BTW Kako ti Andromeda radi?
|
Pozdrav Milos. Da uglavnom sam na Harmony Central i na Keyboard Corner.
Inace A6 radi super. nakon godine i pol jos mi je napeto kao da sam ju jucer kupio. Vrlo inspirativan instrument za raditi svoje soundove - sto god zamislis, na Andromedi na kraju ispadne jos puno bolje. Pogotovo je lako miksati dionice sa A6 - toliko je debeo i organican taj zvuk da nije potrebno 'popravljati' sa EQ ili sl. koliko god ju stavis tiho u miksu - uvijek se cuje..
Quote:
Ovde od analognih jedino juno 106 mozes da nabavis
Ljudi koji poseduju minija ili OBX-a npr. ni u snu ne bi prodavali svoje mezimce
|
Juno me ne zanima toliko jer vec imam Roland sa DCO (MKS70), ali JP8 ili OB-Xa bih rado imao. Gdje bi bilo pametno dati oglas za takve stvari? Postoji li jos neki forum ili neke novine? Znam da ljudi ne prodaju to cesto, ali zna se naletjeti. pogotovo ako se ponudi prava cijena...
trazim jos i Roland Space Echo 201 ili 501, multimoog i memorymoog (nada umire posljednja, haha)
pozdrav