Draga Anita,
mislim da ti mu?i? sebe, pa ?u probati da pomognem. Koliko ja znam, AKAI je prije nekoliko godina izbacio CD sa SAMO JEDNOM bankom klavira, koja broji nekih 400 Megabajta, i to bi tebi moglo biti jako interesantno!
Ja taj CD na ?alost nemam, ali ako sam dobro ?uo od nekih kolega, na njemu se nalazi samo jedna farba klavira, ali tako ?to je u vrhunskim uslovima svaka dirka klavira (crna i bijela) usemplovana posebno! Prema tome, ne?to manje od 80 semplova je u toj farbi a svaki sempl je dug koliko ina?e traje ton klavira. Zna?i, tonovi nisu skra?eni pa lupovani na karakteristi?nim mjestima (radi release-a), nego je svaki ton potpuno PRIRODAN i traje (BEZ LUPOVANJA!) onoliko dugo koliko ina?e na klaviru traju tonovi. Za ovu svrhu odabran je, koliko znam neki klavir na kraljevskoj akademiji u Londonu za koga se ka?e da je jedan od najboljih na svijetu, i sa njega su usemlovani svi zvukovi.
S nabavkom tog CD-a mogla bi datu banku pozvati u bilo kom sempleru, od haliona do kontakta. Nadam se da te ovo zanima, i ukoliko da, onda mogu se potruditi da nekako pronadjem taj CD za tebe i po?aljem ti. Puno sre?e.
|