Ma, u potpunosti se slazem za ovo, Shot! I hvala na ponudenoj pomoci i svemu!!
Ali je fora u tome da ove trenutne ponude koje imam su sa zahtjevima za gotov materijal (kao sto najcesce jest sa ljudima vani - to me i **be najvise)! Nema daljnjih dogovora s njima ni nis - savrsen materijal odmah sad -odnosno na rok - ili uzimamo drugog i gotovo (ionako uvijek uzimaju rezervu). Nemilosrdno. Bad. A za sve to imam nesto vise od 10 dana a ne moram ni pricati o tome da te stvari dugo nisam svirala i uf, uf, uf.... bit ce ****eno.
Za snimanje mog cd-a gdje imam predujam i radim sve najsavrsenije i bez rokova u principu... bi definitivno ovako napravila kako kazes.
Sto se ovog tice... mogu li te zamoliti kad zavrsim sa kompozicijskim dijelom da mi pomognes sa savjetima za produkciju? Imam te solo klavir stvari i druge su neke orkestralne (SAD, INTROSPECTIVE OR POIGNANT EMOTIONAL)...
I reci mi kad sam vec tu poznas li i sto mislis o SUAD COKLJAT-u... gledala sam neki filmic njegov (animaciju) za koju je on i Tom Nesto napravio orkestralnu glazbu koja je ok - prosjecna, ali JEBENO (ovdje nema zvjezdica) isproducirana (stoga zvuci mrak odmah). Kad bi imala takvu produkciju (dobro mozda je malo prenabrijano ali ljudi znaju sto rade.. u tome je stvar) .. bilo bi mraak.
|