View Single Post
Old 20-09-2004, 07:17 AM   #17
STUDIOTON
Ivan Lekic

STUDIOTON's Avatar

Quote:
Originally Posted by Shady
E ovako. Ono ?to si ti, Anita, opisala, sve znam (ipak ti hvala) Upravo sam mislio na ovaj posao kojeg je opisao Ivan (i tebi hvala, Ivane). Znam da to ?to si opisao za Cubase siguno radi i Sonar, jer sam sli?ne poslove, koje si opisao, radio jo? dok sam koristio Cakewalk 3. Ali Sonar ima skroz druga?iji sistem od tada?njeg Cakewalka pa ne mogu da nadjem ?to trebam podesiti da bi radio ovo ?to si opisao za Cubase. Sonar 3 ima "Arm for Automation" i "Automation Snapshoot" opcije, one se nalaze u svakoj traci posebice, na skupnoj "Konzoli" (Menu/Wiew/Console) ali ne mogu na?i sva pode?avanja da bih mogao usnimiti promjene na nekom kliza?u. :oops:
Ja bih umesto sto cekas novu verziju sonara odmah presao na cubase i da si tako uradio do sada bi vecinu opcija snao da koristis .. Ne razumem te zasto sebi pravis nepotrebne muke jer skoro niko ne koristi sonara kao primaran sequencer .. I ako Anita koristi Sonar ona ga koristi na neki drugi nacin ali sam siguran da Anita koristi i Cubase i da ga poznaje onoliko koliko joj je potrebno ..

Na ovom forumu mozes pitati sta god zelis o upotrebi cubase-a i ja i svi ostali bi ti lepo postupno napisali sta treba da radis i jednostavno ne bi imao nikakvih problema a posle par meseci bi rekao sebi: " Zasto ovo pre nisam uradio " ... ali veruj mi da bi tako bilo ..