Quote:
Originally Posted by Shady
Hvala Alene.
Ja ina?e imam kartu EMU 1820 i instalirao sam njen ASIO... Medjutim odlu?io sam instalirati ovaj ASIO radi probe, jer sam nekad prinudjen dizati latenciju i do 60.ms, kako bih izbegao ka?njenje i pucketanje. To pucketanje mi se de?ava kada unesem mnogo VST instrumenata. Mo?da je to zato ?to imam samo 1024. Mb memorije... :roll: No vidje?u kako ide sa ovim driverom. Pozdrav. 
|
Pucketanje ce ti uvek biti kada koristis mnogo VST-a .. Mislim da nema ta funkcija u Sonaru koja je veoma bitna a zove se FREEZE INSTRUMENT .. to znaci da kada odradis jednu traku sa nekim VST-om koji je poveci i dosta uzim memorije kada zavrsis samo kliknes na freeze i on automatski tu traku sa tim VST-om pretvara u audio pri cemu ostaje potpuno ista zvucna slika i kvalitet a oslobadja ti memoriju i procesor od tog VST-a .. tako da mozes koristiti VST instrumente koliko hoces i to sa 512mb rama .. to je veoma bitna opcija , ima li toga u sonaru :roll:
Uopste nisam pristrasan prema cubase-u ali ono sto ima cubase sonar nikada nece imati , uopste pristup aranzmanu... zato sam u nekom topicu i pomenuo da je smesno poredjivati ova dva giganta ako sonara tako i mozemo nazvati uopste