Hm. Pa jos uvek nemam neke posebne utiske jer zvucnu karticu jos nisam aktivirao da radi tj. jesam je aktivirao, ali dzabe kad mi za izlaz trebaju cincevi, a ne obicni oni ubadaci tako da u ponedeljak idem do prodavnice da nadjem nesto da to prespojim.
Za sad sam uspeo da se snadjem sa Fruity Loops-om. Mogu da povucem boje i da sviram, mada jos uvek nisam zadovoljan. Podesio sam u Cbase-u sve kako pise u knjizi cak sam se cuo i sa Ivanom, ali i dalje ne radi. Treba negde u Devices Manager da se podesi. Ja sam sve pretrazio, ali nista mi ne deluje kao logicno objasnjenje da trebam da podesim jer mu sve dodje isto. Hm. Videcu, ako nista ne napravim do ponedeljka da zovem nekog muzickog servisera da mi to sredi jer mi se bas svira.
Sto se tice cene ne podevaj me molim te

ionako sam sad pao u veliki trosak, ode cela ustedjevina. A gde si to mogo da nadjes za 320?. Nesto polovno ili novo.
Sta da povezem u devices manager da mi rade vst instrumenti. Znaci preko drugog programa sve radi, sviram, alli u Cubase nece. Mada isto je tako bilo i sa Fruity Loops-om dok nisam podesio ulaz. Znaci samo da podesim i mora da radi. Ima li neko ideju sta bi to moglo da bude.